Anställda

Projekt

Fiskarhedenvillan AB

Kontakt

Våra anställda »

På Grällsta Bygg arbetar vi idag 8 personer. 6 snickare, 1 arbetsledare och 1 kontorist.

 

Tommy Malmberg

Tommy är 29 år och har arbetat hos oss på Grällsta Bygg i 10 år. Tommy är fullärd snickare med yrkesbevis och fungerar som arbetsledare i ett av våra två arbetslag.

 

Linus Hildén

Linus är liksom Tommy 29 år och har arbetat hos oss på Grällsta Bygg i 9 år. Linus är fullärd snickare med yrkesbevis och certifiering som trähusbyggare. Linus fungerar som arbetsledare i ett av våra två arbetslag. Linus är certifierad trähusbyggare och takläggare.

 

Anton Davidsson

Anton är 24 år och har arbetat hos oss på Grällsta Bygg i 3 år. Anton är fullärd snickare med yrkesbevis och arbetar huvudsakligen i samma arbetslag som Linus Hildén.

 

 

Daniel Strömberg

Daniel är 31 år och har arbetat hos oss på Grällsta Bygg i 5 år. Daniel har börjat som lärling och blivit fullärd snickare under 2012. Daniel arbetar huvudsakligen i samma arbetslag som Tommy Malmberg.

 

Andreas Huldt

Andreas är 23 år och har börjat arbeta hos oss på Grällsta Bygg under 2013. Andreas är fullärd snickare med yrkesbevis och arbetar huvudsakligen i samma arbetslag som Linus Hildén.

 

Tommy Hesslöw

Tommy är 47 år och äger Grällsta Bygg tillsammans med Jennie. Tommy har det övergripande ansvaret för planering, utförande och uppföljning av allt arbete. Tommy är fullärd snickare och har över 15 års erfarenhet av husbyggnation. Tommy är certifierad trähusbyggare och takläggare samt utbildad i arbetsmiljöfrågor.

 

Jennie Hesslöw

Jennie är 43 år och äger tillsammans med Tommy Grällsta Bygg. Jennie har ansvar för ekonomi och lönehantering i företaget.

 

grallstabygg.se© 2010 • Privacy Policy • Terms Of Use